Uued trendid sisekujunduses

Kodu kujundamine on kunst, mis võimaldab meil väljendada oma isikupära ja luua ruume, mis peegeldavad meie stiili. Üks põnev võimalus, mida aina rohkem kasutatakse, on dekoratiivkivide paigaldamine sisekujundusse. Kivid ei ole enam vaid aias, vaid neil on oluline roll ka teie kodu sisemuses.


Kuidas kasutada dekoratiivkive sisekujunduses

  1. Seinaelemendid: Üks levinumaid viise kivide kasutamiseks sisekujunduses on seinapaneelidena. Neid saab kasutada elutoas, magamistoas, esikus ja isegi vannitoas.

  2. Kaminad: Kamin on sageli kodu keskpunktiks ning kivide kasutamine selle ümber võib anda ruumile soojust ja iseloomu. Dekoratiivkividega kaetud kamin lisab hubasust ja loob maalähedase atmosfääri.

  3. Köögisaared: Anna oma köögile iseloomu dekoratiivkivide abiga, lisades neid ümber oma köögisaare

Värvivalik

Kui kaalute kivide lisamist oma sisekujundusse, siis saate valida erinevate toonide vahel, mis sobivad teie kodu stiili ja isiksusega. Loomulikud maakivid või erksad värvilised kivid - valik on teie, sest meilt leiab igaüks oma soovile vastava kivi.

Kuidas hooldada dekoratiivkive sisekujunduses

Kivide hooldamine sisekujunduses on üsnagi lihtne. Enamasti piisab regulaarsest puhastamisest ja vajadusel pindade tolmutamisest. Erinevad kivid võivad nõuda erinevat tüüpi hooldust, seega olge kursis konkreetse kiviliigiga, mida kasutate.


Kivid lisavad teie kodule looduslikku ilu ja iseloomu, seega kaaluge julgelt dekoratiivkivide lisamist oma kodu projektidesse.

Previous
Previous

Kuidas kasutada dekoratiivkive 8-s erinevas kodus

Next
Next

Opale ja Woodie dekoratiivkivid: sügisene ilu sinu kodule