Opale ja Woodie dekoratiivkivid: sügisene ilu sinu kodule

Sügis on aeg, mil loodus muudab oma värve ning see on ka ideaalne aeg oma kodu uuendamiseks ja kaunistamiseks. Tutvustame teile kahte erakordset dekoratiivkivi - Opale ja Woodie, mis on mõlemad kuni 15. novembrini saadaval uskumatult soodsa hinnaga, -40%. Need kivid toovad teie koju kontrasti ja soojust ning on ideaalsed igale koduomanikule.

Opale dekoratiivkivi

Modulo Opale Grey Sand dekoratiivkivi on ideaalne valik neile, kes otsivad elegantsi ja stiili. Selle kivi välimus ning värvitoon, mis on mahe kui elevendiluuranniku rannaliiv, loob sügavust ja tekstuuri igasse ruumi. Antud kivi sobib suurepäraselt sise- ja välistingimustesse ning selle kivispooniga on võimalik katta kaminaümbruseid või suuri majapindasid nagu fassaad.

Woodie dekoratiivkivi

Woodie dekoratiivkivi on taaskasutatud puidu efektiga, mis annab teie kodule maalähedase ja sooja ilme. See on ideaalne valik neile, kes armastavad looduse lähedust ja maalähedast stiili. Woodie kivi on vastupidav ja sobib suurepäraselt nii sise- kui ka välistingimustesse. Seda kivi on imelihtne paigaldada ka algajaremontijal ning antud kivi ei väja hooldust, et säilida aastakümneid.


Sügisene Soodustus

Mõlemad kivid - Opale ja Woodie - on nüüd saadaval eriti soodsa hinnaga kuni 15. novembrini. See on suurepärane võimalus muuta oma kodu sügiseselt hubaseks ja ilusaks. Ärge laske seda võimalust käest!


Renoveerige oma kodu sügiseks valmis ja looge ilus ja mugav atmosfäär, mida teie pere ja külalised armastavad!

Previous
Previous

Uued trendid sisekujunduses

Next
Next

Kuidas Kasutada Dekoratiivkive Välisfassaadidel ja Müüridel