Miks just Modulo dekoratiivkivid?

MODULO-ST

Kvaliteetsete kivi- ja telliskivispoonide müüki alustati esimest korda üle neljakümne aasta tagasi Prantsusmaal. Nüüd tarnib Modulo ekspertide meeskond kivispoonisüsteeme klientidele kolmel kontinendil: Euroopas, Põhja-Ameerikas ja Aasias, aidates inimestel muuta oma kodu või töökohta olenemata eelarvest.

KVALITEET KÕIGEPEALT

Kvaliteet on kõige tähtsam, eriti kinnisvara sise- või välisilme muutmisel. Meie pakume parimaid projekteeritud kivispoonisüsteeme, mis on toodetud kipsist, tsemendist või looduslikust kivis. Modulo fassaadikivid on loodud täielikult jäljendama ehtsate kivi- või tellisseinte ilmet.

LIHTNE PAIGALDAMINE

Kodu või kontori ümberkujundamine ei alga ega lõppe kivispoonisüsteemide ostmisega. Paigaldamine on protsessi oluline osa, mistõttu oleme keskendunud sellele, et see oleks võimalikult kiire ja lihtne. Meie kodulehel on selleks ka videod, mis selgitavad, kuidas paigaldada dekoratiivkive ilma probleemide ning stressita.

MITMEKÜLGNE VALIK

Modulo dekoratiivkivide üheks suurimaks eeliseks on suur ning lai valik kivispoone. Meil on valikus ägedatest kiltkiviefektidega kivispoonidest kuni klassikaliste punaste tellisteni. Mitmekülgne valik on tähtis, et igaüks leiaks oma kinnisvarale ideaalse välimuse.

Previous
Previous

Dekoratiivkivid väliterrassil

Next
Next

DecoPano Modulo