DecoPano Modulo

DecoPano telliskivi plaadid on valmistatud vahtpolüstüroolist, mis annab seintele elastse, kuid jäiga katte. Oma omaduste poolest sobivad paneelid siseruumidesse, kuna need ei talu niiskust ega sobi välistingimustesse ning lõpptulemusele annab tõetruu välimuse paneelide 3D tekstuur. Plaatide pind on kaetud kvaliteetse katte ja värviga, mis tagab usaldusväärse kaitse mustuse ja niiskuse eest.


Plaadid on imekerged ja see teeb nende paigaldamise lihtsaks ning kiireks. Nimelt saab plaate noaga kergelt lõigata ja seejärel seinale liimida, tänu millele saab neid paigaldada ka algaja remontija.

DecoPano paneele leiab kahes stiilis: Brick ning Woodie, mida mõlemat toodetakse 3-s erinevas toonis.


DecoPano Woodie annab täpselt sama hea väljanägemise kui planksein. See paneel loob teie elutoas, magamistoas või isegi kontoris mõnusa avaruse ning hubasuse tunde. Nendel paneelidel on 3D-tekstuuriga pind, mis pakub vapustavat tõelist laudisest imiteerivat välimust.

DecoPano Brick telliskivipaneelid annavad täpselt sama hea väljanägemise kui tavaline originaalne tellis ning nende paigaldus on imelihtne. Saate oma seinad plaatida paari tunniga, et saavutada unikaalne kodu ja mõnus sisekliima. Nendel paneelidel on 3D-tekstuuriga pind, mis pakub vapustavat tõelist tellistest imiteerivat välimust.

Previous
Previous

Miks just Modulo dekoratiivkivid?

Next
Next

4 kohta, kus kasutada MODULO dekoratiivkive