Avasta lõputud stiilid ja mustrid dekoratiivkivide paigaldamisel!

Kas olete mõelnud dekoratiivkivide kasutamisele oma kodu välisilme või sisekujunduse kaunistamisel? Siis olete kindlasti märganud, et valikuid on lõputult palju! Kuid kas teadsite, et dekoratiivkive võib paigaldada ükskõik millise mustriga, mis erinevad traditsioonilisest telliskivi paigaldamist? Tuleb välja, et dekoratiivkivide kasutamisel on ainukeseks piiriks teie kujutlusvõime!


Horsiontaalsest paigaldusest kaugemale

Enamik inimesi seostab dekoratiivkive kõigepealt klassikalise telliskivi paigaldamisega, kuid tegelikult on võimalusi palju rohkem! Üks väga populaarne alternatiiv on kivide paigaldamine vertikaalselt, mis loob unikaalse ja moodsa välimuse. Telliskivide vertikaalne paigutus annab seinale või pinnale elegantsi ja visuaalse huvi ning sobib suurepäraselt nii sise- kui ka välistingimustesse.


Sik-sak mustri võlu

Teine huvitav võimalus on kasutada telliskivi mustriga dekoratiivkive sik-sak disaini loomiseks. See mänguline ja dünaamiline muster lisab ruumile liikuvust ja visuaalset huvi ning muudab tavalise seina päris kunstiteoseks. Modulo dekoratiivkivid on peaaegu, et täielikult hooldusvabad, seega on need ideaalne valik igas ruumis kasutamiseks.


Ridade mitmekesine kasutamine

Lisaks saab telliskivi mustriga dekoratiivkive paigaldada mitmesugustes järjekordades, et luua huvitavaid disaine ja visuaalseid efekte. Kombineerige erineva suurusega ja värvidega dekoratiivkive ning katsetage erinevaid paigutusi, et leida just teie kodu jaoks ideaalne stiil.


Lõppmõtted

Dekoratiivkivide paigaldamine võib olla lõbus ja loominguline protsess, mis annab teile võimaluse oma kodu välimust täielikult muuta. Ärge piirduge traditsiooniliste paigaldusviisidega- julgustame teid avastama uusi ja ainulaadseid stiile ning mustreid, mis sobivad teie isikupäraga ja rõhutavad teie kodu võlu!

Kas olete kunagi proovinud dekoratiivkivide paigaldamist erinevate stiilide ja mustritega? Jagage meiega oma kogemusi ja muljeid allpool kommentaarides!

Next
Next

Päikeseline palett: Pruunikate dekoratiivkivide maagia sise- ja välistingimustes